Klub Benjamínek konečně požehnán

Klub Benjamínek konečně požehnán
18. 10. 2013 | Brno
Klub Benjamínek, křesťanská školka pro děti od 3 do 7 let, byl slavnostně požehnána a po náročných rekonstrukcích konečně slouží dětem. Chodbami brněnského kláštera tak může rozlíhat dětský smích.


Nová školička, Klub Benjamínek, se konečně dočkala svého slavnostního otevření a požehnání! V úterý 15. října proběhlo setkání, při kterém milosrdní bratři požehnali jak nově zrekonstruované prostory, tak všechny děti, které do školky již chodí, a které do ní budou chodit v budoucnu.

Po požehnání následoval Koncert pro Benjamínka. Návštěvníci tak mohli nové školce pomoci skrze zakoupenou vstupenku, anebo nějakou hrou či hračkou.

Samotný koncert pak připravilo mnoho zajímavých umělců, kteří dohromady vytvořili skutečně pestrý program! Během večera tak zahrála dětská romská kapela Bongáči, Barbora Baranová a Tomáš Novotný zazpívali několik jidiš písní, na klavír zahrál Jirka Unger, který se i přes velké zdravotní potíže dokázal naučit hrát, a ke stejnému klavíru pak zasedl Igor Ardašev. Hudební část večera proložila svým přednesem Magdalena Vrbová, která se s námi podělila o svoji povídku o elfce Lavess.

Všem, kteří se podíleli na organizaci, ale hlavně návštěvníkům, kteří si školku přišli prohlédnout, případně přispěli nějakou hrou či hračkou, mnohokrát děkujeme!

Stále však prosíme o podporu!

Nové křesťanské školce můžete pomoci darem Benjamínkovi do kolébky, ale samozřejmě také modlitbou. Děkujeme!

vp

Přílohy:

Koncert pro Benjamínka

foto: Magdalena Minolová - za krásné fotografie děkujeme! :-)
a Vít Pospíchal